Op deze pagina vind u de belangrijkste informatie die u nodig hebt voor het huren van een springkussen of een ander object.

Klik hier voor de voorwaarden.

Huurprijzen huurobjecten
Alle huurprijzen van alle huurobjecten zijn op basis van zelf afhalen en per dag tenzij anders vermeld. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De huur dient vooraf contant te worden betaald.

Vervoer springkussens
Alle springkussens worden verhuurt met bijbehoren (grondzeil, stroomhaspel, blower en haringen) en zijn het makkelijkste te vervoeren in een busje of op een aanhanger.

Borg
De borgsom wordt op elke pagina aangegeven. De borg dient vooraf contant te worden betaald en krijgt u bij het in goede staat en volledig terugbrengen van het gehuurde weer terug. Bij het afhalen van het gehuurde kan tevens naar een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden.

Normen
Al onze modellen springkussens voldoen aan de NEN EN71-8.
De meest toepasbare normen zijn de EN 71 serie. Het toepassen van geharmoniseerde normen geeft overeenstemming met de richtlijn. Keuring door een erkende instantie is dan niet nodig. Is het speelgoed niet of slechts gedeeltelijk in overeenstemming met geharmoniseerde normen, dan is keuring door een erkende instantie noodzakelijk. Veiligheid van speelgoed: Deel 8: Schommels, glijbanen en soortgelijk speelgoed voor huishoudelijk gebruik binnenshuis en buitenshuis.